IV Intercanvi coral

El cap de setmana 8 i 9 d'octubre tindrem l'oportunitat de tenir entre nosaltres l'Aula Coral Carmelitas de León. Passaran dos dies amb nosaltres i farem un concert compartit, on ells seran els protagonistes, el diumenge dia 9 d'octubre a les 7 de la tarda a la sala de La Canal de Tona, amb entrada gratuïta. Repertori.

 
El cor de León està dirigit pel músic Juan Carlos Oliveros. És una activitat extraescolar com la nostra, però forma part d'un projecte anomenat Aulas Corales, únic a l'estat espanyol. 
Des de l'Ajuntament es proporciona una aula coral a cada escola de la ciutat, ja sigui pública o privada, dotant-la d'un director que assaja amb el cor quatre cops a la setmana. A més a més, el cor de León està constituït com a Associació (In Crescendo) i això fa que pugui gaudir d'un seguit de subvencions per poder dur a terme tota les seves activitats. 
Un projecte envejable i lloable.
 
La coral Estrella en pes esperem passar-ho molt bé, aprendre molt, forjar una amistat que va iniciar-se a León el mes d'abril i sobretot compartir amb tothom qui ho vulgui, un bon concert.
 
Us hi esperem!
 
Eva Ventura Company

Coral Estrella de l'AMPA de l'escola Vedruna-Tona

   120_1_programa_definitiu.pdf