Nit de les fades

El divendres 15 de juny les fades van venir a l’escola Vedruna. Els nens i nenes d’educació infantil les esperàvem  amb molta il·lusió.

Les mestres, convertides en fades  del bosc per unes hores van arribar amb un carro guarnit de llaçades roses, després de fer la seva dansa van convidar als nens i nenes a la gran festa.

Després de sopar i ballar van arribar les fades de debò. Ja s’havia fet de nit i entre tots vam preparar un caminet d’espelmes perquè hi poguessin passar i recollir tota la llum màgica  que uns trolls els hi havien pres.

Després de tantes emocions van començar els badalls. Era hora d’anar a dormir! Les classes s’havien convertit en les habitacions, en comptes de taules i cadires hi havia les estores i els sacs de dormir. Tot a punt per passar una nit emocionant, però abans d’aclucar els ulls el conte de rigor…

Quan va sortir el sol ja va començar el moviment. La Paqui, la cuinera  i unes  quantes mares de l’Ampa ens van fer una xocolata desfeta per llepar-nos els dits i ens van portar una coca boníssima.

A les 10h del matí els pares i mares ens van venir a recollir pensant ja en la nit màgica de l’any vinent.

 

                                                                       Equip de mestres d’Educació Infantil