La robòtica i l’educació al segle XXI.

Fa uns anys,  segurament us van demanar quants de vosaltres volíeu aprendre a utilitzar un ordinador, avui els ordinadors formen part de, pràcticament, cadascun dels nostres moments.

Ara demanem als nostres fills i filles si volen aprendre alguna cosa de robòtica.

Endevineu el futur?

 

El Dr Jordi Albó Canals, director de robòtica de La Salle Campus i de robòtica del col·legi Montserrat, vindrà a la nostra escola el proper dimecres dia 17 d’abril a les 20.00 hores  i ens parlarà sobre :

 

La robòtica i l’educació al segle XXI.

Aquesta xerrada va adreçada tant a pares i mares, mestres i professors com alumnes.

 

Jordi Albó va rebre recentment el premi Alan Turing al compromís social per el seu projecte d’aplicació de la robòtica per a la rehabilitació cognitiva de nens afectats per traumatismes cranioencefàlics.

Des del 2003 Jordi Albó és professor associat de La Salle Campus Barcelona-Universitat de Ramon Llull, on dirigeix el Màster d'Automàtica, Domòtica i Robòtica de Serveis i dóna classes de Robòtica a tercer d'enginyeria i al Màster de Formació de Professorat.

A més, és director de robòtica de La Salle Campus Almere (Holanda) i coordinador dels aspectes tècnics i educatius de la First Lego League a l'estat. Des del 2012 és doctor en robòtica.

Per conèixer una mica més pots utilitzar aquest  link

Estarem molt contents de poder comptar amb la teva presència.

Si et plau enregistrat a: La robòtica i l'educació al segle XXI