Estrenem parterre!

El divendres 12/4/13 d’11 a 1, els nens i nenes de cicle inicial de l’Escola Vedruna de Tona vam fer una plantada de plantes aromàtiques al parterre del carrer Germana Victòria.

Aquesta iniciativa va ser conjunta amb l’Ajuntament de Tona, que actualment duu a terme una campanya de civisme al poble, la Mancomunitat i la brigada.

Cada classe va plantar una planta diferent. Als de primer ens va tocar la tarongina i la sàlvia, als de segon el romaní i l’espígol. També tenim menta, que ens la van plantar els jardiners.

La Mariona de la Mancomunitat ens va fer uns cartells molt xulos i així en podem saber algunes coses més.

A la tarda vam fer la inauguració a càrrec d’en Pep Simon, titular de l’escola, el regidor de medi ambient, Jordi Vilamala, la mestra responsable de l’activitat, Mireia Sabaté i els delegats verds de cicle inicial i cicle mitjà. També vam tenir el plaer de comptar amb la presència del senyor alcalde.

Aquesta iniciativa pretén ser un treball de continuïtat i ens servirà per conèixer millor les característiques d’aquestes plantes remeieres i els seus usos. I a més, aquest treball curricular el podrem fer a tots els cicles.

Estem molt contents del nostre parterre i el cuidarem molt, el voleu venir a veure?