Coral Estrella

VIè Intercanvi Coral

El passat cap de setmana 25,26 i 27 d'octubre la Coral Estrella ha viatjat fins a València per cloure el VIè Intercanvi Coral. Al mes de maig el cor juvenil del CEIP Vicente Gaos de València va estar entre nosaltres. Ara ha tocat a les estrelles de la Vedruna-Tona passar el cap de setmana entre els companys valencians. L'experiència ha estat molt enriquidora. A continuació trobareu l'article que ens han fet arribar els directors valencians.

Hem finalitzat aquest cap de semana l’intercanvi de la “Coral Estrella de l’AMPA de l’Escola Vedruna de Tona” amb el “Cor Juvenil de l’Escola Coral del Col•legi Públic Vicente Gaos de València”.
Al mes de maig a Tona i al mes d’octubre a València, cantaires, pares , directors corals i mestres hem gaudit de dos concerts magnífics, emotius, i hem també gaudit del coneixement de dues escoles i de dues poblacions agermanades a travers dels seus joves, els valor més preat que posseeixen.
En aquestos darrers dies, a més de l’experiència enriquidora dels acolliments familiars, hem escoltat a Sant Miquel comptar-ne onze, hem descansat la mirada en el mils colors dels productes de l’Horta, hem sentit el remor de l’aigua al Palau de la Música, hem batejat un arròs al forn i un arnadí amb un Bobal de la terra, i, el millor de tot, ens hem emocionat amb un País petit dut molt a prop del cor.
Us enviem algunes fotos, testimoni del que us contem.
Una forta abraçada
Christian i Rafel