EVT EMPRÈN

El passat 21 i 22 de febrer, l'Equip de millora d'emprenedoria de l'Escola Vedruna-Tona, va presentar el seu projecte EMPRÈN a les II Jornades d'Educació Emprenedora organitzades per la Fundació Príncep de Girona, a Caldes de Malavella. En aquestes Jornades unes 330 persones van poder escoltar de primera mà la opinió de diferents experts mundials sobre l'emprenedoria.

 

El projecte EMPRÈN, presentat per la nostra escola, proposa fer un entrenament de les habilitats emprenedores durant tota l'escolaritat obligatòria a partir de diferents eines. Durant aquest procés, s'avaluen aquestes habilitats a través de diferents instruments d'avaluació que van fent un sumatori de l'evolució i el progrés de cada alumne en aquestes quatre habilitats: autonomia personal, lideratge, innovació i habilitats empresarials. Al final de l'escolaritat es pot donar a cada alumnes, un grau en emprenedoria.

Aquest projecte va despertar l'interès pel fet que inclou totes les etapes de Primària i ESO i pel fet que té una continuïtat en els diferents cicles.


Per saber més detalladament com es planteja el projecte, podeu visitar la pàgina web: evtempren