Concursos de pastissos i talents

L'Assemblea de Delegats d'Alumnes d'ESO organitza cada any, coincidint amb el darrer dia de classe del primer trimestre, un parell de concursos: 

el de pastissos, al qual es poden presentar en grups de 4; i el de talents, que aquest any s'ha diversificat en musicals i diversos. 

Aquest any el concurs de pastissos l'han guanyat: la Clara Coma-Cros, la Sara Oliver, l'Anna Oliva i l'Ainhoa Alarcon en la categoria de 'el més original'; la Ivet Lledó, la Maria Mirambell, la Jana Clapés i la Bruna Salau en la categoria de 'el més gustós'la Laia Mas, l'Aida del Río, l'Ariadna Rojas i la Carla Fernández en la categoria de 'el més ben decorat'. 

Pel que fa al concurs de talents musicals, el primer premi ha estat per a en Jordi Riera, el segon per a la Clàudia Puigsasllosas i l'Aina Perarnau, i el tercer s'ha atorgat a la Ivet lledó i la Jana Clapés. 

En la categoria de talents diversos, el primer premi l'ha obtingut en Jan Garrido, el segon l'Aida del Río i l'Ariadna Rojas, i el tercer ha estat per a en Roger Serrabassa. 

El premi ha consistit en una entrada per a una sessió de cinema que els han lliurat els rerpresentants dels alumnes al Consell Escolar.