BONA FEINA DE RÀDIO VEDRUNA

El sondeig encerta de ple!

Aquest diumenge 24 de maig, els alumnes de 3r d’ESO que han optat per l’activitat de Ràdio han realitzat  un programa especial dedicat a les eleccions municipals de Tona.  De 9 a 1 del matí i de 4 a 8 de la tarda han estat emetent entrevistes (candidats, ex-alcaldes, …), notícies, informacions sobre el procés electoral, dades de participació, i… fins i tot un sondeig a peu d’urna. És una activitat que compleix un doble objectiu: dur a terme una pràctica pedagògica lligada a la realitat i, també, oferir un servei al poble de Tona.

Estem molt contents de la feina feta pels alumnes coordinats pel seu professor, Joan Roca. Portaven força temps preparant aquesta emissió especial i els resultats confirmen que han treballat de valent i amb rigor. Val la pena destacar que el repartiment de regidors del nou Ajuntament, que van donar en el sondeig realitzat pels alumnes, va encertar de ple el que es va acabar confirmant al final del recompte de vots. Quina punteria!

Des de l’escola volem agrair la col·laboració de totes les persones entrevistades, de les enquestades per al sondeig i dels candidats. Aquests van mostrar en tot moment una  col·laboració excel·lent. Lamentem, només, la publicació al Facebook i a la web del PPC de Tona, per part del senyor Francisco Rivas, d’un text que considerem poc afortunat respecte a l’escola, al mestre i als alumnes que el van atendre. No acabem d’entendre que, després de convidar-lo a la nostra escola i oferir-li l’oportunitat de transmetre lliurement les seves opinions, publiqui un missatge irrespectuós, amb algun insult inclòs, cap al nostre centre.

Per altra banda felicitem a tot l’equip d’alumnes i al mestre que van fer tan BONA FEINA!