CARTA D’AGRAÏMENT ADREÇADA A L’ESCOLA DE PART DE CÀRITAS TONA

DURANT EL DIA DEL VOLUNTARIAT ES VA RECOLLIR UNA IMPORTANT QUANTITAT D’ALIMENTS, CALÇAT I JOGUINES.

Càritas Tona ens ha fet arribar una carta d’agraïment pel treball de recollida d’aliments, calçat i joguines que van portar a terme els alumnes d’ESO durant el Dia del Voluntariat.
Tot el poble de Tona,  es va bolcar en la campanya d’ajuda a les persones més desafavorides que passen per uns moments de gran precarietat econòmica.
Es van recollir segons el nombre d’unitats: arròs 93, brou 6, cafè 1, cola cao 2, farina 12, galetes 52, llet 16, llegums 22, olives 2, pasta de sopa 184, sucre 40, pots varis 63, puré de patata 3, torrons, formatges, torrades i pa 6. Segons el nombre de litres: oli d’oliva 22 i oli de gira-sol 6. Tot això fa un total de 530 unitats d’aliments.
També es van recollir molts parells de sabates, 5 bicicletes i moltes joguines.
I acaben la carta dient: “Vam veure la cara de joia que fèieu en el moment que ens portàveu els aliments, ens agradaria veure la cara de satisfacció que faríeu si veiéssiu la gent que rep aquests aliments, n’hi ha que fins i tot ens fan petons d’agraïment. Quan el que fa falta és tot, el poc es converteix en molt. Moltes gràcies en nom de tot el grup de Càritas Tona”.
I nosaltres els diem que continuarem col•laborant en les properes edicions del Dia del Voluntariat.

         COMISSIÓ DE MESTRES DEL DIA DEL VOLUNTARIAT