La classe de 2n B d'ESO guanya el 1r premi del concurs Consumòpolis.

Els grups de l’Escola Mare de Déu de Montserrat de Premià de Mar, en Educació Primària; Escola Vedruna de Tona en el primer cicle d’ESO i l’IES Miquel Biada de Mataró en el segon cicle d’ESO han estat els guanyadors dels primers premis.

El director de l’Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, va lliurat el passat divendres 30 d'abril  els premis del concurs escolar sobre “Consum Responsable Consumópolis 5“ als grups d’alumnes i les escoles que han resultat guanyadores en la fase autonòmica de l’edició d’enguany. L’acte ha tingut lloc a la Casa del Mar de Barcelona, amb l’assistència d’uns 200 nens i nenes, entre el quals s’hi trobaven els 45 alumnes premiats de les 8 escoles guanyadores, els seus companys de curs i el seu professorat.
En aquest curs 2009-2010, la participació a Catalunya ha estat d’aproximadament 1.300 alumnes. A l’inici del curs escolar s’hi van inscriure a Catalunya 262 equips. Aquests equips, han estat coordinats pels seus professors d’educació primària i secundària d’escoles de tot el territori Català.

Els guanyadors dels primers premis de les diferents categories de nivell
educatiu de la fase d’àmbit català, participaran ara a la fase estatal del concurs que organitza el Ministeri de Sanitat i Consum a través de l’Institut Nacional del Consum. Competeixen amb els guanyadors de la primera fase del concurs a la resta de comunitats autònomes participants.

Felicitats pels guanyadors i per en Miquel Vilaró, professor que ha coordinat l'activitat.