ASSEMBLEA VERDA

El passat, 14 de novembre,  va tenir lloc la primera Assemblea Verda d'aquest curs per iniciar un nou any ple de projectes que pretenen fer de la nostra escola un lloc més sostenible. Ens vam reunir 40 dels 50 delegats verds i els 6 dinamitzadors que formem part de l'Equip d'Escola Verda i us podem assegurar que, només de veure la quantitat de gent reunida, formem un gran equip en tots els sentits.

Cada delegat/da, com a representant de la seva classe i amb l'objectiu de fer més verdes les excursions a peu que realitzem a l'escola, va exposar les accions que podríem portar a terme abans, durant o després de les caminades que realitzem pels voltants de Tona i és que tenim ganes de respectar l'entorn i no deixar gens de rastre al nostre pas!

A més a més, tots els cicles ens adherim a les propostes sostenibles Vedruna i a la VIII Setmana Europea per la Prevenció de Residus. Ens podem felicitar per la nostra implicació.

Seguidament es va reunir el Comitè Ambiental, amb dos representants dels delegats verds, en Joan Pratdesaba i en Gil Boleda, la representant de l'AMPA (Montse Prat), un representant del personal no docent de l'escola (en Xevi Cañizares), la Mariona Bigas en representació de l'Ajuntament i els mestres que formen part de l'equip d'Escola Verda, la Sandra Petitbò, en Marc Piella, en Jordi Ginesta, l'Oliver Mas, en Manel Miguela i en Miquel Vilaró. Van aprovar la majoria de propostes dels alumnes i entre tots, vam posar fil a l'agulla per elaborar-ne de noves.

Podeu consultar i tenir més informació d'Escola Verda al blog que trobareu a la web de l'escola o al twitter.

Ser Escola Verda és una necessitat en el món que vivim i és per això que us convidem a tots a ser més i més verds.

Per un món millor... una escola més sostenible!