Concurs del MEV: Un Flaix al romànic

Dissabte dia 22 de maig, la sala d’actes del Museu Episcopal de Vic (MEV), va obrir les seves portes als joves participants del concurs: Un flaix al romànic 2010.
En aquesta edició la nostra escola es va endur el 1r premi a la fotografia més creativa, realitzada per l’Alba Roca de 4t d’ESO; el 1r premi a la fotografia més divertida, realitzada per la Mar Recarens de 4t d’ESO i dos accèssits per a les fotografies presentades per la Laura Sans i la Núria Esmarats de 3r d’ESO.
Finalment, la Vedruna de Tona, va obtenir el premi per l’Escola amb més participants.

Totes les fotografies presentades al concurs: Un flaix al romànic 2010 restaran exposades al MEV fins el dia 11 de juliol. Tots els visitants de l’exposició podran votar la fotografia no premiada que més els agradi. El dia 11 de juliol a les 12 del migdia es lliurarà el premi a la fotografia més votada. Podeu consultar la pàgina web del museu.
El MEV en aquest concurs es proposa apropar els joves al museu amb la seva participació activa i al mateix temps que aprenguin a observar, a descobrir, a conèixer, a valorar i a recrear amb la pròpia mirada, el ric patrimoni romànic que forma part del nostre paisatge.

Enhorabona a tots els artistes de la nostra escola!!