PARTICIPEM EN DIFERENTS ACTIVITATS

Els nois i noies de l'Escola Vedruna volem contribuir a que el nostre entorn sigui un món més net i més just. La setmana passada va ser força intensa i vam poder participar en diferents activitats.


Va ser la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que és una iniciativa que promou la implementació d’accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus durant tota la setmana. Els delegats verds des de P3 fins a 4t d'ESO van recollir idees de cada classe i van  dinamitzar tot un seguit d'activitats. Entre elles van muntat la paradeta i van fer una bona campanya per utilitzar el bockandroll. 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. A Tona es lidera des de Càrites aquesta iniciativa i els alumnes d'ESO,  divendres 25  i dissabte 26 van fer de voluntaris a diferents establiments del municipi per poder aportar el seu granet de sorra a la causa.

El 25 de novembre es  va commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. A la biblioteca Caterina Figueras de Tona es va celebrar un acte promogut per l'Associació de Dones on es van llegir diferents fragments de textos i poemes. Va ser una lectura compartida per diferents persones de la societat civil   i en aquest cas alumnes de 4t d'ESO van col·laborar. Va ser un espai de trobada de diferents edats i inquietuds.