ACTIVEM EL CAOS

A partir d'avui fins al divendres 24 de febrer els alumnes d’EI i EP realitzaran diferents tallers a l’entorn del CAOS. Hem acotat el projecte a aquesta setmana relacionant-la també amb el Carnaval. Perquè tal com mana el rei Carnestoltes... que comenci la disbaixua!

Els alumnes d’Educació Infantil faran un seguit d’activitats barrejats dilluns, dimarts i dijous al matí per experimentar el CAOS amb diferents propostes didàctiques.

Els alumnes d’Educació Primària faran un seguit d’activitats barrejats el dilluns, el dimarts i el dijous al matí. Les tardes del dilluns i del dimarts experimentarem el CAOS a partir de diferents artistes que han treballat aquest concepte: Pollock, Richter, Monet, Yayoi Kusama i l’automatisme australià.

El dimecres al matí TOTS barrejats (de P3 a 6è) compartirem vivències en 21 espais relacionats amb el caos matemàtic, lingüístic, artístic, musical i constructiu. A la tarda continuarem amb el CAOS tots junts al pati, on hi haurà diverses propostes didàctiques que els alumnes podran o no fer lliurement.

Acabarem la setmana amb el Carnaval del divendres al matí.


Avui els de primària hem escoltat per la radio el conte 'Quin caos!' llegit en directe per uns companys de 3r i 4t de primària. I els més petits hem gaudit del conte 'Quin caos d'habitació' llegit per les mestres i amb suport gràfic.

També és el dia de conèxier la parella que ens tocarà per compartir els tallers. Els nens de 4t, 5è i 6è apadrinaran un nen de P3, P4 i P5 per tal d'acaompanyar-lo pels diferents tallers.