ANNA GIRALT I MAR RECARENS DE 4t d’ESO PREMIADES EN UN CONCURS LITERARI A GURB

Dissabte dia 5 de juny, a Gurb, es van lliurar els premis del XXII Concurs Literari que convoca la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gurb dins del marc de la Festa de les Lletres.
L’Anna Giralt va guanyar el premi de narrativa “Pere Farrés” adreçat a nois i noies d’entre 16 i 18 anys, amb l’obra: “Anhel”, i la Mar Recarens va guanyar el premi de narrativa “Tirant lo Blanc” adreçat a nois i noies d’entre 12 i 15 anys, amb l’obra: “Les ànimes de Morgana”. Aquests dos premis estaven dotats amb 500 i 250 euros respectivament.
Aquesta era la primera vegada que es convocava el premi “Pere Farrés”, un gurbetà reconegut per la seva trajectòria i la seva vàlua literària i intel•lectual. El premi va ser lliurat per la Pepi Andreu vídua de Pere Farrés dins d’un clima càlid i emotiu. Els alumnes de l’Escola de Música de Gurb van interpretar algunes peces musicals i la poetessa Pilar Cabot i la cantant Big Mama amb el seu espectacle: “Poeta sobre cordes” van acabar de posar la cirereta al pastís d’una festa literària plena d’una gran sensibilitat poètica i musical.
Enhorabona a les dues guardonades i a les seves respectives famílies! Que premis com aquest us siguin un estímul per continuar creant i escrivint històries i estimant la nostra llengua i la nostra literatura.

                                                                                                               Àrea de Llengua Catalana ESO