Seleccionats com a finalistes del Premi Xavier Batlle

L'Escola Vedruna de Tona ha  presentat el seu projecte Escola Verda a la tercera edició del Premi Xavier Batlle que atorga l’Associació Catalana d’Excel·lència a l’Educació.

El nombre de centres participants en aquesta edició ha estat de 22, entre Bones Pràctiques, i Innovació. I el nostre projecte Escola Verda ha estat seleccionat com un dels 5 finalistes.

El jurat, format per un representant del Departament d’Ensenyament, un de la FECC, un de la Comissió d’Educació de QUALIcat, el secretari i el president de QUALIcat, comunicarà el veredicte final a la sessió inaugural de la 6a Jornada d’Excel·lència a l’Educació. En aquesta es lliuraran els corresponents diplomes acreditatius, en la qual tindrem l’oportunitat d’explicar la nostra Bona Pràctica. “Escola Verda, en continu creixement”.

Des de l’Escola i tota la comunitat educativa que en formem part, estem satisfets d’haver assolit aquest primer repte, i agraïm a tots i totes la vostra implicació.

Us recordem que acabem de consensuar el  Decàleg de Bones Pràctiques per quan anem d’excursió, que pretén aconseguir un canvi d’actitud i la protecció del medi ambient, fomentant la participació activa i modificant certs hàbits de la nostra vida diària.

Totes les persones de l’escola hem de tenir consciència que les nostres accions repercuteixen en l’entorn.