2n Premi Xavier Batlle

Bones pràctiques

En el marc de la 6a Jornada d'Excel·lència a l'Educació, celebrada el passat 30 de març, l’Escola Vedruna de Tona, hem rebut el 2n Premi Xavier Batlle en la categoria de 'Bones Pràctiques' pel recorregut i millora del projecte Escola Verda. Aquest premi el convoca Qualicat, Associació Catalana per a l'Excel·lència. El President del Consell Català de la FP, Sr. Jordi Ficapal en representació del President de la Generalitat de Catalunya i el President de Qualicat, Sr. Pere Canyadell, van fer el lliurament del diploma.

Tot va començar fa 7 anys i dos anys després vam obtenir el segell d’Escola Verda. Gràcies a l'equip (format per 2 coordinadors i 4 dinamitzadors), 52 delegats verds, personal de PAS, AMPA i Ajuntament, hem anat creixent dia a dia i consolidant la nostra sensibilització pel medi ambient i l'entorn que ens envolta; millorant sistemes d'organització i comunicació, hem aconseguit que les petites accions es converteixin en valors perdurables!

Felicitats!

 

Us convidem a veure aquest vídeo d’1min que s’ha projectat en l'acte de presentació https://www.youtube.com/watch?v=8NSuaatHOiM&feature=youtu.be