Trailwalker Euskadi Vit˛ria-Gasteiz 2017

L'equip format per Pep Font, Albert Jofre, David Serra i Joan Casals (com a corredors i tots ells pares de l'AMPA de l'escola) i Núria Arquimbau, Xevi Font i Albert Vilardell (com a assistència), un any més hem aportat el nostre granet de sorra, en participar a la Trailwalker Vitòria-Gasteiz 2017.

Una cursa solidària,  que consisteix en recorre a peu 100Km en un temps màxim de 32 hores, on tots els diners recaptats  van destinats a la ONG Oxfam-Intermón.  

Després de 3 anys seguits participant a la Trailwalker de Girona, aquest any hem volgut provar un nou repte i participar a la cursa que per primer any s’ha celebrat a Euskadi i que juntament amb Girona (abril) i Madrid (juny) formen el calendari de la Trailwalker.

Vitòria, Erentxun, el parc de Garaio, Landa i Ullibarri, són alguns dels meravellosos llocs pels quals ha passat la cursa. Fer esmena també del bon temps que ha acompanyat durant tot el cap de setmana i la meravellosa gent que hi hem trobat. Una cursa diferent, lluny de casa, amb un desnivell més gran i un recorregut totalment desconegut per nosaltres.

Això no ha estat un impediment perquè l’equip 1714 aconseguís un molt bon resultat, parant el cronòmetre en 17h i 31 m, sent el 8è equip en creuar la línea d'arribada, un resultat espectacular tenint en compte la participació  d’uns 115 equips de tot l’estat.

Durant aquests dies, l'equip d'assistència hem estat treballant en tot moment per tal de que no els faltés de res, donant molts ànims i si calia corrent al seu costat.

Des d’aquí, també agraïm al grup de suport virtual, Gemma Muns, Núria Garriga i Marta Puigdollers, que via WhatsApp i des de Tona no han parat d’animar i encoratjar als corredors. Aquet any no han pogut viatjar amb l’equip, però que durant mesos abans i els dies previs a la cursa han treballat perquè tot sortís rodó.  

I com a traca final, un grup de familiars i amics, ens esperava per donar-nos la benvinguda, amb pancarta inclosa. Que més es pot demanar ?

Gràcies.

Tots som 1714.

                                                                                                               Equip Trailwalker 1714