Formaciˇ Institucional Vedruna Catalunya

Equip d'E. PrimÓria i PAS

Acabat el curs escolar amb els alumnes, els mestres de les Escoles Vedruna hem dedicat la setmana del 26 al 30 de juny a reflexionar sobre la feina feta, avaluar el curs i projectar noves fites per desenvolupar pel setembre. Un dels aspectes que més ens ha ocupat és el de ser capaços de concretar més i millor el nostre Projecte Educatiu. Per aconseguir-ho, ens hem trobat per etapes educatives (6-12 anys) al teatre Atlàntida de Vic el dia 28 de juny.
Junts, hem anat aportant concrecions i evidències que han de fer possible que el Projecte Educatiu arribi, dia a dia a les nostres aules. Unes aportacions que han tingut present no només les aportacions dels mestres, sinó també el punt de vista de representants de les famílies i dels alumnes.
Les aportacions fetes per mestres, pares, mares i alumnes han girat entorn dels sis eixos entorn dels quals gira el nostre Projecte Educatiu:
1. La persona
2. L’entorn
3. Les actituds d’aprenentatge
4. Les maneres d’aprendre
5. Les competències del segle XXI
6. El moll de l’os
En nom, doncs de l’escola i l’Equip de la Fundació Vedruna Catalunya us desitgem un molt bon estiu, amb el desig que els vostres fills i filles, els nostres alumnes,  puguin desenvolupar i desplegar totes les potencialitats que permet el període de l’estiu i, amb les piles carregades, ens encaminem cap al nou curs escolar ple  d’il·lusions per créixer i aprendre.