6 DIES AMB BICI A L'INSTITUT

Dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’escola Vedruna de Tona participa en la campanya promoguda pel departament de medi ambient de la Generalitat: 6 dies en bici a l’institut. Aquesta consisteix en convidar als alumnes de ESO a venir  1, 3, o 6 dies a l’escola amb bici, amb  l’objectiu de agafar l’hàbit d’aquest mitjà de transport tan saludable pel cos humà com per el planeta. Als alumnes que hi participen, disposaran d’un carnet on quedarà registrat els dies que venen a l’escola amb bici i des del primer dia tindran una sèrie de premis que acabaran amb el sorteig de 3 bicicletes.
Amb la difusió que s’ha fet a les aules, hi ha una bona acollida de la iniciativa i esperem una participació remarcable. És per això que hem adequat una zona de aparcament de bicis al pati de l’escola. Si aquesta experiència és positiva, es preveu fer una zona fixa de aparcament protegit i resguardat de la via pública.
Per a més informació www.bicinstitut.cat així com als mitjans de comunicació donat que és una prova pilot a nivell de Catalunya i esperem que tindrà ressò mediàtic.
Des de l’escola, volem donar les gràcies als pares per la vostra col·laboració i animar-vos també a agafar el vici de la bici que ens aporta felicitat i fins hi tot ens fa més europeus.

Miquel Vilaró