Projecte d'idees

Fa temps que tenim ganes de fer una reflexió sobre els espais de l'escola. Una reflexió profunda i completa que ens permeti disposar d'un disseny d'escola que s'aniria realitzant segons les circumstàncies de cada moment, però que ens marqui una línia  d'actuació per les petites o no tant petites millores que es puguin fer cada any.

A finals del curs passat varem convocar un concurs d'idees amb diferents equips, dels quals s'han acabat presentant dos projectes. Aquests dies els tenim exposats a la porteria de l'escola i us convidem a donar-hi un cop d'ull.

Hem de dir que tots dos estan molt pensats i treballats. Estem molt contents de l'esforç, la dedicació i sobretot, de la quantitat, qualitat i imaginació de les idees que ens ofereixen les dues propostes. Per això ens agrada agrair-los-hi públicament.

El jurat està compost per 5 membres del Patronat: Maite Planas, M. Àngels Muro, Miquel Cilleros, Neus Font i Ramon Sans i un tècnic: Miquel Vilaró. Però als membres d'aquest jurat els interessa especialment la més àmplia opinió de la gent de l'escola. Per això us convidem a donar-la. Podeu fer-ho dipositant la butlleta que us adjuntem o que trobareu a la porteria de l’escola, amb la vostra opinió a la bústia que hi ha a la mateixa exposició.

Moltes gràcies per la vostra atenció i per la vostra participació.

 

Patronat de la Fundació Paula Delpuig