PRESENTEM EL BICINSTITUT

El Despertament de Territori i Sostenibilitat ens ha convidat a l'Equip Escola Verda a presentar en la seva reunió d'ajuntaments, el BICINSTITUT.

El 2010 es va fer una prova pilot del Bicinstitut, que consisteix en anar 6 dies en bici a l'escola. Aquesta activitat s'emmarca dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura i a l'escola hi vàrem ser des de la primera edició. En les següents edicions, i a causa de la crisi, va desaparèixer el suport institucional, i malgrat això, a l'escola hem estat 8 anys portant a terme aquesta activitat, amb la voluntat de promoure els valors de sostenibilitat i la cultura de la bicicleta com a mitjà de transport econòmic, sostenible i sobre tot, saludable pel cos i per la ment! Cal esmentar que seria ideal, doncs realment la mobilitat és fora de l'escola, completar-ho amb un carril bici que oferís seguretat als alumnes.
 
L'experiència ens diu que amb els anys, aquests ciutadans del present i del futur, van integrant un valor que ja va sobre rodes!