PER NADAL, HI HA REGALS MOLT ESPECIALS

El dia 19 es celebrarà La Marató de TV3. Des de l’AMPA , col·laborarem com sempre en la recollida de fons que aquest any es  destinaran a projectes de recerca sobre Lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Si heu vist l’espot publicitari, haureu vist el que pot arribar a fer un pare pel seu fill, és impressionant. El que podem fer nosaltres és educar als nostres fills perquè siguin solidaris amb els que no tenen tanta sort.
Per això creiem que la col·laboració té molt més sentit si es fa parlant-ne amb els nostres fills, perquè entenguin el significat d’allò que estem fent .
Podeu fer la  vostra  aportació durant tota la setmana del 13  al 17 de desembre en una urna que hi haurà a la porteria de l’escola, o bé durant la representació dels pastorets que faran els més petits, a la sala de La Canal el mateix diumenge dia 19 .


Una altra forma de mostrar la nostra solidaritat és la donació de sang : podem ensenyar als nostres fills que les coses més importants no tenen preu. La sang és de les poques coses que no es compra ni es ven. Es dóna. I amb aquest senzill fet podem salvar la vida a algú.
VINE A DONAR SANG, VINE A REGALAR VIDA!

DIA    Dimecres 15.12.2010
LLOC    CAP Tona
Horari    De 5 a 9 de la tarda


(més informació bancsang.net )

                 Bones festes a tots !

                        L’AMPA


Ampa@evt.cat                                                  
http://ampavedrunatona.blogspot.com/