Escola Vedruna Tona (EVT-Team) classificats per la Gran Final Nacional a Bilbao de First Lego League (competició de robots)

Aquest cap de setmana, es va celebrar al Cosmocaixa Barcelona, la classificatòria del First Lego League (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), competició internacional de robots.

L’Escola Vedruna de Tona, amb el seu equip EVT-Team, ha estat un dels tres equips premiats amb accés a la Gran Final Nacional que es celebrarà a Euskadi el proper febrer, classificatòria per el World Festival (USA).

El repte mundial per aquesta edició, és “Body forward” i l’equip EVT-Team ha elaborat una recerca científica sobre l’anorèxia, la bulímia i l’obesitat mòrbida. Paral·lelament han creat un robot capaç de resoldre en 2:30 minuts un seguit de missions en un tauler de joc que escenifica el repte.

L’objectiu del First Lego League, (esports per la ment), és promoure l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia, amb una competició amigable on l’autoaprenentatge, la professionalitat, i el companyerisme, i l’esforç, i compartir el coneixement,  son valors cabdals.

MIQUEL VILARO –Area de tecnologia

ESCOLA VEDRUNA TONA

Per a més informació: www.firstlegoleague.es   www.evtteam.blogspot.com   www.evt.cat