RÀDIO ESCOLA VEDRUNA TONA.

L’escola Vedruna de Tona es una de les poques escoles que té ràdio. A la ràdio hi participen tots cursos de l’escola : educació infantil, els tres cicles de primària i els d’ESO. Els d’educació infantil hi graven poemes. Els de cicle inicial fan un informatiu cada divendres. Els de cicle mitjà expliquen  un conte cada setmana. Nosaltres, els de cicle superior, fem un programa molt divertit que es diu “Me’n fas cinc cèntims” on hi cap una mica de tot: enigmes de matemàtiques, temes relacionats amb la natura, curiositats dels animals, festes i tradicions, de tot una mica. Els d’ESO comencen la programació a ¼ de 9 del matí amb el programa “Bon dia, Catalunya”, i a l’hora del pati fan l’informatiu de l’escola. També fan programes als migdies.
Mentre uns fan els programes, els altres els podem escoltar des de l’aula. Ho podem fer de dues maneres: posant el dial al 93.5 de la FM, o per internet a l’adreça http://radio-vedruna-tona.blogspot.com .
Els programes que fem, com que els deixem penjats a internet, es poden escoltar durant tota la setmana.
La ràdio és una bona manera d’aprendre a llegir de manera expressiva. I també d’escriure, perquè s’han de fer els guions!
Si escolteu la radio de l’escola segur que us agradarà molt.
                                                                                                         
                                                Nens i nenes de cicle superior de l’escola Vedruna de Tona.