Xerrada a l’entorn dels perills d’internet

Dilluns dia 11 d'abril es va fer una xerrada a l'escola, dirigida especialment als pares i mares d'alumnes de cicle mitjà, cicle superior i primer cicle d'ESO, per explicar els perills d'internet.

Internet està present en la vida dels nostres fills, forma part de la seva vida: nadius digitals enfront d'una generació que hem hagut d'aprendre'n a batzegades i un cop ja hem estat adults. 

A l'entorn d'internet i les xarxes socials hi ha molta por, però sobretot ignorància; ignorància que moltes vegades compartim, pares i fills, sense ni tals sols saber-ho.

La finalitat: conèixer els perills d'internet i les xarxes socials i donar-nos estratègies per tal d'aproximar-nos als nostres fills, amb la intenció d'educar-los i ensenyar-los a navegar i “xatejar” coneixent tot allò de bo que té el món digital, però també mostrant-los tot allò que pot tenir i té de dolent. La xerrada ha anat a càrrec de Toni Obispo, mosso d'esquadra, i Hermínia València, psicòloga de l'escola. Ha estat una estona per conèixer i reflexionar a l'entorn d'un món que, per a molts, ens és gairebé desconegut, mentre que pels nostres fills, és el pa de cada dia. 

Per això cal: informar-se, formar-se, parlar-ne i sobretot saber escoltar, entendre i caminar plegats.

PD. us adjuntem també un Manual de bons usos digitals

   95_1_Manual_bons_usos_digitals_Guia_1x1.pdf