S'ACABA EL TEMPS

L'Aina i en Gerard, alumnes de 4t d'ESO de l'escola han passat a la fase final del concurs "S'acaba el temps" de Radio Taradell.

Cada setmana concursen dues parelles i una d’elles passa a la fase final, en què quedaran vuit pa...

llegir més »


DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP)

Avui en motiu del DENIP tot l'alumnat i professorat de l'escola de P3 fins a 4t d'ESO hem fet un símbol de la pau gegant al pati de l'escola. Properament en podreu veure una gravació. Ha sigut una activitat molt emotiva!

...

llegir més »


Nova publicació a 'Família i escola'

Us deixem una nova entrada a l'apartat de 'Família i escola' de la nostra web. Aquesta vegada es tracta d'una recomenació cinematogràfica: Entre les murs de Laurent Cantet.

Podeu veure el trailer clicant aquí.

...

llegir més »


La Coral Estrella de l'AMPA Vedruna-Tona a Solingen!

Del 20 al 23 de gener d'enguany la coral Estrella va viatjat a Solingen, Alemanya, per cloure l'intercanvi coral amb el Chor Akademie, que van estar amb nosaltres l'abril del 2016.

El grup de 28 alumnes de 4t de primària a 4t ...

llegir més »


La Xarx@ ja és dels alumnes!

La Direcció de l'escola ens va proposar un GRAN repte: que la revista digital Xarx@ fos dissenyada i escrita pels mateixos alumnes.

Així doncs, un equip de 12 joves han elaborat durant el primer trimestre  el número 53 de la r...

llegir més »


La Coral Estrella a Catalunya Radio

El passat dimarts al programa de Catalunya Radio "Blog de mestres" van fer un petit reportatge sobre els 15 anys de la Coral Estrella. El podeu escoltar en el següent enllaç: 

http://www.ccma.cat/catradio/Blog-de-mestres/fitxa...

llegir més »


L'Equip EVT-Cansat seleccionat per anar a Saragossa

 

L'Equip EVT-Cansat (Edu, Maria, Gil i Arnau), estan fent un treball de Recerca que consisteix en la construcció d'un satèl·lit real. https://sites.google.com/vedruna.cat/evt-cansat/  (a Team Actuality veureu el que estem fen...

llegir més »


La Coral Estrella viatjarà a Alemanya

Els dies 20,21,22 i 23 de gener la coral Estrella de L'AMPA Vedruna -Tona viatjarà a Solingen (Alemanya) per finalitzar l'intercanvi amb el cor Akademie, que vam tenir entre nosaltres l'abril del 2016.
El dissabte 21 visitaran C...

llegir més »


Nova publicació a 'Família i escola'

Us deixem una nova entrada a l'apartat de 'Família i escola' de la nostra web. Aquesta vegada es tracta d'un enllaç a la pàgina Educación 3.0 on hi ha 60 curtmetratges per educar en valors. Podeu anar-hi directament clicant aqu...

llegir més »


Bruna Pagès i Laura Creus guanyadores del Conte de Reis d'aquest any

En la quarta convocatòria del concurs per a la creació del Conte de Reis que convoca l'Ajuntament de Tona, aquest any van resultar guanyadores de les dues categories quatre alumnes de la nostra escola. 

En la categoria d'alumn...

llegir més »