XERRADES INFORMATIVES

E. Infantil i E. Primària: 7 de març a les 20:30.

ESO: 11 de març a les 11:00.

Una altra manera de conèixer l'escola i els mestres. En aquestes sessions es poden concretar molt millor els detalls de la nostra organització i r...

llegir més »


JORNADA DE PORTES OBERTES!

Diumenge 11 de març obrirem les portes de l'escola! Hi esteu "re-convidats"! Ens farà feliç ensenyar-vos els espais i explicar-vos què fem.

Aquí teniu alguns enllaços per conèixer-nos millor:

L'escola: desplegable 2018

El Pr...

llegir més »


PETITS PER UN DIA

Un dimecres al vespre quan tots els nens i nenes d’educació infantil se n’anaven a dormir els pares i mares sortien de casa per venir a l’escola.

Els esperava una gran aventura: VIURE en primera persona com aprenen els seus fi...

llegir més »


CLAUS PER MILLORAR L'AUTOESTIMA DELS TEUS FILLS

Us deixem una nova publicació a l'apartat de "Família i escola". En aquesta ocasió es tracta d'un article de Núria Tarifa Garcia. Podeu accedir a l'article clicant directament aquí.

 

llegir més »


AJUDEU-ME (UNA MICA) A EDUCAR ELS MEUS FILLS

Us deixem una nova publicació a l'apartat de "Família i escola". En aquesta ocasió es tracta d'un article de Marc Serrano i Òssul. Podeu accedir a l'article clicant directament aquí.

 

llegir més »


LA SETMANA DEL TABÚ

Del 5 al 12 de febrer tota la comunitat educativa ha estat immersa en la setmana del tabú, el projecte d'Art i Escola organitzat per l'AACVic.

A Educació Infantil han treballat l'expressió dels sentiments amb els espais de la ...

llegir més »


TORNEM A LA NORMALITAT

Després dels episodis de nevades d'aquests darrers dies, sembla que la situació està tornant a la normalitat.  Han estat unes hores especials durant les quals hem hagut de gestionar i decidir temes que superaven les nostres fu...

llegir més »