VENIU A LA CONFERÈNCIA "TRANSICIÓ ENERGÈTICA" US HI VA MOLT!

 La Setmana de la Natura és un moment de l'any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. Durant 10 dies, s'organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la ...

llegir més »


CANTATA PER UNA TORTUGA

El passat divendres, 26 de maig, l'escenari de la Canal es va omplir de color verd! Eren els nens i nenes de 1r i 2n de primària de l'escola que es vestien d'aquest color per representar la "Cantata per una tortuga". 

Els músi...

llegir més »


La tercera festa d'Aprentik ha comptat amb més de 200 participants!

Aquest  diumenge  21 de maig, des d'Aprentik, vam celebrar la tercera  festa de robòtica educativa. Aquesta  trobada estava  destinada  a tots els nostres  alumnes d'extraescolars d'arreu de Catalunya i a les seves  famílies. 

...

llegir més »


CONVENI AMB L'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Les escoles Vedruna de Catalunya volem garantir l’èxit educatiu de tots els nostres alumnes i sabem que els efectes dels trastorns d’aprenentatge (TA) es poden millorar substancialment si hi ha una detecció i un tractament prec...

llegir més »


Trailwalker Euskadi Vitòria-Gasteiz 2017

L'equip format per Pep Font, Albert Jofre, David Serra i Joan Casals (com a corredors i tots ells pares de l'AMPA de l'escola) i Núria Arquimbau, Xevi Font i Albert Vilardell (com a assistència), un any més hem aportat el nostr...

llegir més »


PERFILS: Apropament al fet migratori


FESTIVAL DE 4t D'ESO

Aquest divendres tindrà lloc a la sala de la Canal de Tona el festival que organitzen els alumnes de 4t d'ESO per recollir diners pel viatge de final de curs.

Us hi esperem!

llegir més »


TALLER: AIXÒ ÉS AMOR?

Els alumnes de 3r d'ESO han participat avui en un taller organitzat per l'associació VicDones que ens han vingut a fer a l'escola dins la programació de tutoria.
Amb aquest taller i la xerrada de la llevadora el passat dijous, ...

llegir més »


EL LLIBRE DE LA SELVA, A L'ESCOLA VEDRUNA-TONA

Un musical amb 106 actors

El divendres 5 de maig es va representar el musical El llibre de la selva, interpretat pels 106 alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola Vedruna-Tona a la sala de La Canal, amb un èxit rotund de públic.

Aquesta és una inicia...

llegir més »


T'EDUCO PER L'ALEGRIA D'EDUCAR-TE

 Us deixem un nou article a l'apartat de "Família i escola". En aquesta ocasió es tracta de l'article "T'educo per l'alegria d'educar-te" escrit per Eva Bach. Podeu accedir-hi clicant directament aquí

llegir més »


PUBLICACIÓ D'UNA NOVA OBRA D'EN JOAN ROCA

La Universitat de València acaba de publicar l'obra teatral guanyadora del Premi Micalet de Teatre 2016, el darrer treball literari d'en Joan Roca, professor de la nostra escola. 

L’acció se situa en una trinxera de la Serra d...

llegir més »