L'Escola Vedruna de Tona col·labora amb els comerços del poble

Un aparador evocant “El petit príncep” llueix al C/ Major,27

Des de l’Ajuntament de Tona se’ns va encomanar l’excepcional tasca de dissenyar el nostre propi aparador. La idea ha sorgit des de l’entitat Tona Punt de Comerç, per tal d’incentivar i de promoure el comerç del municipi. 

L’e...

llegir més »


Festa de Nadal

Com ja és habitual a la nostra escola l'últim dia abans de les festes de Nadal ens vam trobar tots al pati per celebrar el Nadal. Aquest any els encarregats de pujar a l'escenari van ser alguns alumnes de segon cicle de primàri...

llegir més »


Fira de Nadal

Us dexiem un vídeo de la Fira de Nadal que van realitzar els alumnes de segon cicle de primària. El podeu visualitzar clicant aquí. Eperem que us agradi i aprofitem per desitjar-vos unes bones festes.

llegir més »


BONES FESTES!


MACRO KAHOOT COMPETITION

Què és Kahoot?

És un joc que es pot jugar amb ordinador o mòbil. Consisteix en respondre preguntes.Hi ha 4 possibles respostes. Qui aconsegueix més punts és el guanyador. Els punts es guanyen responent de manera correcta i r...

llegir més »


LA CORAL ESTRELLA AMB ELS VOLUNTARIS

Aquest dissabte 3 de desembre la Coral Estrella va actuar a l'acte d'homenatge als voluntaris de Tona, que es va dur a terme a la sala de la Canal.

llegir més »


EL PROJECTE EDUCATIU VEDRUNA TÉ VEU A L'ESDEVENIMENT MUNDIAL ORGANITZAT PER GOOGLE “EDUCATION ON AIR”

El pròxim dissabte 3 de desembre professionals d’arreu del món tindran una cita en directe a un esdeveniment únic, d’abast internacional Google Education on Air.

La tècnica reunirà ponents de tots els continents que mitjantçan...

llegir més »


PARTICIPEM EN DIFERENTS ACTIVITATS

Els nois i noies de l'Escola Vedruna volem contribuir a que el nostre entorn sigui un món més net i més just. La setmana passada va ser força intensa i vam poder participar en diferents activitats.

Va ser la Setmana Europea de...

llegir més »


EN JOAN ROCA HA OBTINGUT EL PREMI MIQUELET DE TEATRE 2016

La Societat Coral el Micalet de València ha concedit el Premi Miquelet de Teatre a en Joan Roca, professor del a nostra escola, per la seva obra titulada "Cota 705". Es tracta d'una peça teatral que situa l'acció en una trinxer...

llegir més »


TALLER DE IOGA

Els passats dimecres 16 i 23 de novembre, els alumnes de 3r d’ESO van realitzar un taller de ioga a càrrec de Maribel Rodríguez, professora i enamorada del ioga des del 1994. 

Dins la matèria de Cultura Religiosa Cultural ...

llegir més »