Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

AMPA

Què és l'AMPA?

L’Associació de Mares i Pares és l’eina que ens permet col·laborar i participar en diferents escenaris, juntament amb l’escola, en el desenvolupament formatiu i personal del que tots nosaltres tenim en comú: els nostres fills.

L’AMPA:

  • Dóna suport a les famílies, professorat i alumnat, en tot allò que contribueix a la millora de la qualitat de l’ensenyament.
  • És el principal interlocutor que tenen els mestres i l’equip directiu per tractar els temes que afecten  tot el col·lectiu de famílies.
  • Participa en la presa de decisions i en el govern del centre mitjançant un representant al Consell Escolar del Centre.
  • Orienta les famílies en l’exercici del seus drets i obligacions.
  • Administra i gestiona els recursos que aporten les famílies associades.
  • Organitza i col·labora en la celebració d’actes a l’escola i del poble.
  • Gestiona activitats extraescolars.
  • Gestiona la Socialització de llibres.
AMPA

Per a un bon funcionament de l’AMPA ens cal una estructura àgil i clara, i cal voluntat i compromís per part dels membres actius d’aquesta. Formen la Junta de l’AMPA: un president/a, un secretari/ària, un tresorer/a i uns vocals que es reparteixen en diferents comissions per gestionar millor el treball. No hi ha tasques més importants que altres, totes ho són, i l’esforç de tothom suma per tirar endavant la nostra AMPA.

Els membres de la junta ens trobem com a mínim una vegada al mes per posar en comú la feina feta individualment o a les comissions. Cada any, a principis de curs, es convoca l’Assemblea General de l’AMPA, on es discuteix i s’aprova la gestió de la Junta, i on cadascú pot aportar les idees i propostes que considera oportunes. És per això que hi valorem molt la vostra assistència.

La junta de l’AMPA funciona gràcies a la col·laboració desinteressada dels pares i mares que decideixen invertir part del seu temps en pro de la comunitat. Les quotes de totes les famílies membres de l’associació serveixen, en la seva integritat, per cobrir el cost de les activitats, conferències i celebracions que es puguin organitzar, i els projectes que l’escola i l’AMPA decideixen dur a terme conjuntament, en benefici dels nostres fills.

SEGUEIX-NOS A L'INSTAGRAM

Per estar al dia de totes les novetats relacionades amb l’AMPA de l’escola.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website