Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:30

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

670 860 134

evt@evt.cat

Vedruna Tona

BENVINGUTS A VEDRUNA TONA

Som un centre concertat que estem al servei de les persones des de l’any 1874 i tenim com a missió l’educació integral dels alumnes, amb una voluntat de millora continuada.

La nostra missió

Volem l’educació integral dels alumnes, amb una voluntat de millora continuada del servei que oferim.

Entenem que educar integralment suposa el creixement de tots en totes les dimensions: la intel·lectual, l’afectiva, la social, la corporal i l’ètico-moral.

Alumnes infantil

La nostra visió

Volem ser una escola referent a Osona i a Catalunya pel que fa a la innovació d’eines pedagògiques.

Seguirem treballant per al creixement integral dels nostres alumnes a partir de les relacions que s’estableixen dins l’escola i amb les famílies.

Continuarem atenent les persones d’acord amb les necessitats de cadascú, procurant donar resposta a les noves expectatives culturals, socials i tecnològiques que generen el nostre entorn i la societat.

Els nostres valors

Fomentem l’educació integral, ajudant a l’alumne/a perquè: aprengui a ser, aprengui a fer, aprengui a aprendre i aprengui a conviure.

Oberta a tothom.

Activa i personalitzadora, potenciant les capacitats de cada alumne/a.

Arrelada al país i oberta al món.

Que educa en valors segons una concepció cristiana de l’home i la societat.

Respectuosa amb les conviccions personals.

Que manté una relació propera i cordial, buscant l’equilibri per mitjà del diàleg i la comprensió.

Que educa amb projecció de futur davant dels nous reptes i les noves tecnologies.

Sant Jordi

Les nostres instal·lacions

L’escola està situada a 200 metres del centre del poble i, alhora, a 50 metres del Parc de les Feixetes un entorn natural al peu del turó del Castell de Tona.

L’edifici original es va ampliar l’any 1995 aconseguint ampliar amb 10 aules ordinàries, 1 aula de psicomotricitat i una sala polivalent. A més de despatxos i arxius.

El pati és un gran espai que permet particularitzar en zones segons les activitats i les edats.

També disposem de Sala d’actes/ Aula de música, Biblioteca, Cuina pròpia, Menjador, Laboratori científic, Laboratori tecnològic, Taller de tecnologia, Locutori i emissora de ràdio, Aula de plàstica, aules per grups reduïts, espai d’exposicions, …

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

ESCOLA PLURILÍNGÜE

L’ús d’auxiliars de conversa nadius, treball en grups reduïts, immersió lingüística, viatges, programes interdisciplinaris i internacionals per aconseguir alumnes competents per viure en un món cada dia més global.

EQUIP PSICOPEDAGÒGIC

Vetlla pel procés d’aprenentatge individual i grupal dels alumnes. L’itinerari psicopedagògic Vedruna dels 10 als 18 anys és una eina fonamental.

MENJADOR AMB CUINA PRÒPIA

Elaboració en la pròpia escola amb productes del temps, ecològics i de proximitat. Informes trimestrals i programa d’activitats incloses en el servei.

BIBLIOTECA

Servei gratuït diari en horari de matí (de 8 a 9), migdia (de 13 14) i tarda (de 17 a 18:30). Servei de préstec de llibres.

SERVEI D’ACOLLIDA

Cada matí de ¾ de 8 a les 9, per satisfer la necessitat d’aquelles famílies que, per motius d’organització laboral, requereixen d’aquest servei.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Àmplia oferta d’activitats organitzades per l’AMPA des d’Infantil a ESO. En la gran majoria es demana, només, un quota simbòlica: 10€/any.

L'EQUIP

A Vedruna Tona disposem d’un equip multidisciplinar de persones que fomenten l’educació integral, ajudant a l’alumne/a perquè aprengui a ser, aprengui a fer, aprengui a aprendre i aprengui a conviure. Coneix-nos!

QUOTES

Clicant als botons que tens a continuació podràs veure els preus de les diferents quotes de cada etapa durant aquest curs.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.