Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

Vedruna Tona

BENVINGUTS A VEDRUNA TONA

Som un centre concertat que estem al servei de les persones des de l’any 1874 i tenim com a missió l’educació integral de l’alumnat, amb una voluntat de millora continuada.

La nostra missió

Volem l’educació integral de l’alumnat, amb una voluntat de millora continuada del servei que oferim.

Entenem que educar d’aquesta manera suposa el creixement de tothom en totes les dimensions: la intel·lectual, l’afectiva, la social, la corporal i l’ètico-moral.

Alumnes infantil

La nostra visió

Volem ser una escola referent a Osona i a Catalunya pel que fa a la innovació d’eines pedagògiques.

Seguirem treballant per al creixement complet del nostre alumnat a partir de les relacions que s’estableixen dins l’escola i amb les famílies.

Continuarem atenent les persones d’acord amb les necessitats de cadascú, procurant donar resposta a les noves expectatives culturals, socials i tecnològiques que generen el nostre entorn i la societat.

Els nostres valors

Fomentem l’educació integral, ajudant a l’alumnat perquè: aprengui a ser, aprengui a fer, aprengui a aprendre i aprengui a conviure.

Som una escola oberta a tothom:
– activa i personalitzadora
– que potencia les capacitats de tot l’alumnat
– arrelada al país i oberta al món
– que educa en valors segons una concepció cristiana de la persona i la societat
– respectuosa amb les conviccions personals
– que vetlla per la coeducació, la perspectiva de gènere i l’educació afectivosexual
– que manté una relació propera i cordial, buscant l’equilibri per mitjà del diàleg i la comprensió
– que educa amb projecció de futur davant dels nous reptes i les noves tecnologies

Sant Jordi

Les nostres instal·lacions

L’escola està situada a 200 metres del centre del poble i, alhora, a 50 metres del Parc de les Feixetes un entorn natural al peu del turó del Castell de Tona.

L’edifici original es va ampliar l’any 1995 aconseguint ampliar amb 10 aules ordinàries, 1 aula de psicomotricitat i una sala polivalent. A més de despatxos i arxius.

El pati és un gran espai que permet particularitzar en zones segons les activitats i les edats.

També disposem de sala d’actes/ aula de música, biblioteca, cuina pròpia, menjador, laboratori científic, laboratori tecnològic, locutori i emissora de ràdio, aula de plàstica, aules per grups reduïts, espai d’exposicions, …

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

ESCOLA PLURILÍNGÜE

L’ús d’auxiliars de conversa nadius, treball en grups reduïts, immersió lingüística, viatges, programes interdisciplinaris i internacionals per aconseguir alumnes competents per viure en un món cada dia més global.

EQUIP PSICOPEDAGÒGIC

Vetlla pel procés d’aprenentatge individual i grupal dels alumnes. L’itinerari psicopedagògic Vedruna dels 10 als 18 anys és una eina fonamental.

MENJADOR AMB CUINA PRÒPIA

Elaboració en la pròpia escola amb productes del temps, ecològics i de proximitat. Informes trimestrals i programa d’activitats incloses en el servei.

BIBLIOTECA

Servei gratuït diari en horari de matí (de 8 a 9), migdia (de 13 14) i tarda (de 17 a 18:30). Servei de préstec de llibres.

SERVEI D’ACOLLIDA

Cada matí de ¾ de 8 a les 9, per satisfer la necessitat d’aquelles famílies que, per motius d’organització laboral, requereixen d’aquest servei.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Àmplia oferta d’activitats organitzades per l’AMPA des d’Infantil a ESO. En la gran majoria es demana, només, un quota simbòlica: 10€/any.

L'EQUIP

A Vedruna Tona disposem d’un equip multidisciplinar de persones que fomenten l’educació integral, ajudant a l’alumne/a perquè aprengui a ser, aprengui a fer, aprengui a aprendre i aprengui a conviure. Coneix-nos!

A TENIR EN COMPTE

Clicant als botons que tens a continuació podràs veure el llistat dels llibres que s’utilitzen a Primària i Secundària i també  els preus de les diferents quotes de cada etapa durant aquest curs.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.