Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:30

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

Vedruna Tona

BENVINGUTS A VEDRUNA TONA

Som un centre concertat que estem al servei de les persones des de l’any 1874 i tenim com a missió l’educació integral dels alumnes, amb una voluntat de millora continuada.

Els nostres valors

Fomentem l’educació integral, ajudant a l’alumne/a perquè: aprengui a ser, aprengui a fer, aprengui a aprendre i aprengui a conviure.

Volem ser una escola referent a Osona i a Catalunya pel que fa a la innovació d’eines pedagògiques.

Seguirem treballant per al creixement integral dels nostres alumnes a partir de les relacions que s’estableixen dins l’escola i amb les famílies.

Continuarem atenent les persones d’acord amb les necessitats de cadascú, procurant donar resposta a les noves expectatives culturals, socials i tecnològiques que generen el nostre entorn i la societat.

Les nostres instal·lacions

L’escola està situada a 200 metres del centre del poble i, alhora, a 50 metres del Parc de les Feixetes un entorn natural al peu del turó del Castell de Tona.

L’edifici original es va ampliar l’any 1995 aconseguint ampliar amb 10 aules ordinàries, 1 aula de psicomotricitat i una sala polivalent. A més de despatxos i arxius.

El pati és un gran espai que permet particularitzar en zones segons les activitats i les edats.

També disposem de Sala d’actes/ Aula de música, Biblioteca, Cuina pròpia, Menjador, Laboratori científic, Laboratori tecnològic, Taller de tecnologia, Locutori i emissora de ràdio, Aula de plàstica, aules per grups reduïts, espai d’exposicions, …

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

ESCOLA PLURILÍNGÜE

L’ús d’auxiliars de conversa nadius, treball en grups reduïts, immersió lingüística, viatges, programes interdisciplinaris i internacionals per aconseguir alumnes competents per viure en un món cada dia més global.

EQUIP PSICOPEDAGÒGIC

Vetlla pel procés d’aprenentatge individual i grupal dels alumnes. L’itinerari psicopedagògic Vedruna dels 10 als 18 anys és una eina fonamental.

MENJADOR AMB CUINA PRÒPIA

Elaboració en la pròpia escola amb productes del temps, ecològics i de proximitat. Informes trimestrals i programa d’activitats incloses en el servei.

BIBLIOTECA

Servei gratuït diari en horari de matí (de 8 a 9), migdia (de 13 14) i tarda (de 17 a 18:30). Servei de préstec de llibres.

SERVEI D’ACOLLIDA

Cada matí de ¾ de 8 a les 9, per satisfer la necessitat d’aquelles famílies que, per motius d’organització laboral, requereixen d’aquest servei.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Àmplia oferta d’activitats organitzades per l’AMPA des d’Infantil a ESO. En la gran majoria es demana, només, un quota simbòlica: 10€/any.

L'EQUIP

A Vedruna Tona disposem d’un equip multidisciplinar de persones que fomenten l’educació integral, ajudant a l’alumne/a perquè aprengui a ser, aprengui a fer, aprengui a aprendre i aprengui a conviure. Coneix-nos!

QUOTES

Clicant als botons que tens a continuació podràs veure els preus de les diferents quotes de cada etapa durant aquest curs.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.