Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

1r PREMI PEL TALLER ” UN COP DE MÀ, UN SOMRIURE”

El taller “Un cop de mà, un somriure” que els alumnes de 4t, 5è i 6è de l’escola realitzen a la residència Prat des del curs passat, ha estat guardonat amb el 1r premi “Nuestros abuelos” que atorga la Fundació Domus Vi a les escoles de primària i secundària.
Aquest taller d’aprenentatge-servei posa en valor el respecte i el coneixement de les persones grans, establint uns lligams emocionals que els permeten a uns i altres aflorar l’empatia, el bon humor, la memòria i sobretot l’estima mútua.
El passat 20 de novembre l’Ester Martos com a directora general i l’Eva Ventura com a mestra que ha ideat i duu a terme el taller, van anar a recollir el premi a la 3a Gala dels premis de la Fundación Domus Vi, celebrada al teatre Amaya de Madrid. Una part del premi, dotat en 2.500 euros, es donarà a la residència i l’altra s’invertirà en els tallers de primària.
El format de tallers és una aposta pedagògica que s’ha implantat des del curs passat i en la qual es destinen dues tardes a realitzar uns tallers específics per als cursos de 1r a 3r i uns altres per als de 4t a 6è, on els alumnes es barregen i tenen l’oportunitat d’aprendre d’una manera diferent, contemplant les intel·ligències múltiples.
Volem agrair especialment la predisposició de la direcció i les treballadores de la residència Prat, la col·laboració de les quals ha estat imprescindible.
Volem dedicar el premi als seus protagonistes: les àvies i els avis del Prat (en especial al Manuel, la Teresa i la Florencia, per incondicionals), així com als alumnes que han fet el taller.
“Un cop de mà, un somriure” és la prova que ensenyar més enllà de l’aula és possible, alhora que és gratificant i beneficiós per aconseguir un món millor.
A continuació, podeu veure què realitzen en aquest taller clicant a Un cop de mà, un somriure. A més, si voleu veure el que van passar a la gala de la Fundació Domus Vi cliqueu a Un cop demà, un somriure presentació.
Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website