Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

ACOLLIM PART DE L’APLEC DE LA ROSA, A LOURDES I EL CASTELL!

Aquest passat diumenge 19 de maig va ser un dia d’emocions compartides al pati de la nostra escola. Com bé sabeu, un dels nostres pilars fonamentals és estimar el poble, l’entorn i la nostra gent i, per descomptat, acollir part dels actes de l’Aplec de la Rosa, a Lourdes i el Castell ha sigut tot un orgull i honor.

La jornada festiva va començar amb una xocolatada popular a càrrec de l’AMPA de l’escola a qui, des d’aquesta pàgina, volem agrair la implicació i participació. Tot seguit, la Colla Gegantera de Tona va fer ballar el “Noi de Tona” i la Montserrat, que com a bons gegants del poble no van voler perdre l’ocasió de sortir a fer gresca.

Una part molt important de l’acte, va ser la representació, protagonitzada per part de l’alumnat i del professorat de l’escola, del “Conte de l’Aplec”. D’aquesta manera, vam poder vincular amb el poble un altre fet que enguany és motiu de joia com és la celebració del 150è aniversari de Vedruna Tona. Per acabar, nenes i nens de 3r i 4t de Primària van dansar gràcies a la implicació de l’Esbart Dansaire de Tona.

La cultura popular, sens dubte, és una escola de vida molt potent i, com que en som plenament conscients, sempre estem disposats a obrir-li les portes del nostre centre. Que per molts anys puguem celebrar l'”Aplec” i que no oblidem mai les nostres arrels!

Visca Tona! Visca l’Aplec!

Previous

Next

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website