Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

ART + ESCOLA + TABÚ

Aquesta propera setmana tindrà lloc la inauguració de l’exposició ART + ESCOLA + TABÚ i es podrà visitar fins el dia 31 de juliol de 2018. Us animem a anar-hi i a gaudir del projecte que hi hem presentat la nostra escola i de tots els projectes de les altres escoles. Us deixem la informació a continuació.

 

Inauguraciódijous 10 de maig a les 19.00 h
A ACVic Centre d’Arts Contemporànies (Sant Francesc, 1 Vic) En aquesta exposició es pot veure una mostra dels projectes d’Art i Escola 07. Els alumnes de les 31 escoles participants experimenten amb accions artístiques com són el happening, la performance, el body art, la vídeo acció, la pintura, la fotografia, la dansa, el teatre… per endinsar-se en allò que costa de dir i d’expressar. El sexe, el gènere, la identitat. El cos.
La maternitat. La menstruació.
El masclisme i el feminisme. Les identitats sexuals. L’assetjament escolar, la pobresa, els desnonaments, el racisme.
La religió. Els feixismes i els fanatismes.
La llibertat d’expressió. La mort.
Les drogues, les addiccions.
Les malalties de salut mental. La depressió, l’estrès, els trastorns alimentaris lligats al culte al cos.
El medi ambient. La globalització, el capitalisme, el consumisme. Els mitjans de comunicació. La ràbia, la tristesa, la por…
Tabús són les vergonyes.
Tabús són els desitjos.
Els tabús fan sortir allò “políticament correcte”.
I l’art sempre ha estat al límit d’allò políticament incorrecte. Enguany, en l’edició AE07 hi participen 31 centres educatius que duen a terme 34 projectes diferents, amb un total de 3.425 alumnes participants. Centres educatius participants:
C. El Roser, Sant Julià de Vilatorta – C. Sagrat Cor, Vic – C. Sant Miquel dels Sants (i elpetitmiquel), Vic – EEE Dr. Ramon Suriñach, Ripoll – EEE. Estel, Vic – Esc. Andersen, Vic – Esc. Barnola, Avinyó – Esc. Bressol La Pitota, Prats de Lluçanès – Esc. El Carme Vedruna, Manlleu – Esc. El Vinyet, Solsona – Esc. Escorial, Vic – Esc. FEDAC-Vic, Vic – Esc. Guillem de Mont-rodon, Vic – Esc. Itaca, Barcelona – Esc. L’Agullola, Rupit – Esc. L’Era de Dalt, Tona – Esc. Lluçanès, Prats de Lluçanès – Esc. Mare de Déu de la Gleva, Sant Hipòlit de Voltregà – Esc. Miquel Martí i Pol, Lliçà d’Amunt – Esc. Muntanyola, Muntanyola – Esc. Rocaprevera, Torelló – Esc. Salarich, Vic – Esc. Sentfores, Vic (Sentfores) – Esc. Tomàs Raguer, Ripoll – Esc. Vedruna, Tona – Ins. de Tona, Tona – Ins. La Plana, Vic – Ins. Manresa Sis, Manresa – Ins. Miquel Martí i Pol, Roda de Ter – ZER Guilleries: Esc. El Gurri, Taradell i Esc. Els Castanyers, Viladrau. #artiescola
www.artiescola.cat

 
]]>

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website