Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

BONA PARTICIPACIÓ A LA ROBOCAT 2023

Aquest curs, l’alumnat de 2n d’ESO ha participat, a la Robocat 2023, campionat de robòtica lliure català, que enguany celebrava la seva setena edició.

El passat diumenge 7 de maig, 4 equips de l’escola van prendre part a la fase territorial de Girona dins la categoria junior. Els seus participants van ser: Martí Cutrina, Aitor Díaz, Jordi Fernández, Oriol Bargay, Raquel Gascón, Aina Gonzalo, Albert Garcia, Guillem Parés, Aniol Reche, Pau Paredes, Emma Casals, Maria Garcia-Talavera, Bruna Jofre, Duna Terricabras i Guillem Terradellas.

L’Equip dels RoboMcQueen format per en Martí, l’Aitor i en Jordi, van quedar sotscampions a la Fase Territorial, i van acompanyar al podi a les seves companyes Les eco-friendly farmers, que van quedar en primera posició, i d’aquesta manera, aconseguir un lloc per disputar la Gran Final que va tenir lloc, aquest dissabte passat dia 13 de maig, a l’escola Daina Isard d’Olesa de Montserrat. En aquesta ocasió, l’Emma, la Maria, la Duna, en Guillem i la Bruna, després de les rondes classificatòries, van poder disputar les semifinals, acabant la seva participació al campionat amb una meritòria actuació.

Aprofitem per felicitar a tots els participants, els quals esperem que hagin gaudit d’aquesta experiència a nivell acadèmic i personal!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website