Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

CAMINS ESCOLARS

Just fa 2 cursos i per iniciativa de l’AMPA es va començar a treballar en la idea dels CAMINS ESCOLARS amb l’objectiu principal de proporcionar als alumnes uns itineraris segurs i còmodes en els trajectes de casa a l’escola.

Els camins escolars són una estratègia educativa que facilita que els infants, de manera autònoma i segura, facin a peu el camí d’anada i tornada de casa a l’escola, però sobretot fomenten els valors del respecte, la responsabilitat i la bona convivència entre tota la comunitat educativa i el barri.

Es va treballar com un projecte d’escola que varen desenvolupar un grup d’alumnes de 3r d’ESO i ja es va presentar a les famílies i també a l’Ajuntament de Tona.

Des de l’Ajuntament es va reprendre la idea i durant el curs passat es va treballar en el Consell d’Infants que pretén ser un òrgan estable i amb voluntat de continuïtat on els infants tenen l’oportunitat d’exercir la ciutadania, aportant la seva opinió sobre aspectes relacionats amb la millora dels seus pobles i ciutats. Per tant la idea d’aquest projecte hi encaixa perfectament.

Aquest curs 2018-19 l’engeguem amb accions concretes des de l’escola. Gràcies al talent de personal de l’escola s’ha creat un vídeo de conscienciació que ja s’ha visionat i treballat a les aules. Podeu visualitzar el vídeo a continuació.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website