Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

CASAL D’ESTIU

Tenim l’estiu a tocar. Les circumstàncies que vivim, impensables fa uns mesos,  condicionen una nova manera de viure, una nova normalitat a la que caldrà acostumar-nos. I seguir.

És per això que des de l’Escola, l’AMPA i Aprentik volem donar resposta a la situació generada aquests darrers mesos amb la intenció d’afavorir espais de convivència a l’estiu amb activitats de repàs i propostes de contingut lúdic.

Una bona manera de fer-ho és organitzant un Casal d’Estiu complet, íntegre i divers, que combinarà el lleure amb el reforç de continguts i aprenentatges acadèmics, la robòtica, l’esport, l’anglès, l’experimentació, l’expressivitat i els jocs de rol, entre d’altres coses.

Partint de tres pilars fonamentals: l’infantl’educació i els valors i la família i l’equip, sense obviar en cap cas la diversitat de l’alumnat que tenim a l’escola; incidim en la importància de poder atendre cada necessitat de manera específica.

Entenem la diversitat com l’oportunitat d’aprendre i avançar conjuntament i per això hem de tenir la capacitat de posar-nos un al lloc de l’altre, respectar les seves decisions, gestionar les emocions i, alhora, escoltar-nos a nosaltres mateixos/es; amb activitats adreçades a tots els perfils de l’alumnat.

Els preus que es proposen són molt assequibles i us demanem que si hi esteu interessats pugueu fer la preinscripció omplint el formulari google. Si voleu accedir a aquest formulari només heu de clicar a formulari google Casal d’estiu.

Recordeu que tot aquesta previsió es podrà realitzar si l’AUTORITAT SANITÀRIA ens ho permet i si hi ha un nombre d’alumnes concret per poder-lo fer viable.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website