Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

DIA DEL VOLUNTARIAT

Avui els alumnes d’ESO celebren el dia del voluntariat. Durant el matí han realitzat diferents activitats solidàries com ara: ajudar a les classes de l’Escola Estel de Vic, apadrinar la Font de la Suïssa fent tasques de manteniment i neteja, recollir aliments per Càrites, classificar medicaments a la Fundació Trueta, ajudar als treballadors d’Areté,  acompamyar a persones amb dificultats a equinoteràpia a l’Associació Centre Ressort, acompanyar els avis a la residències El Prat, El Prudenci,  Casal d’avis i El Nadal de Vic,…

Ara a la tarda té lloc la Cursa Solidària on participaran els alumnes des de 5è fins a 4t d’ESO i els familiars que ho desitgin. La finalitat de la cursa és poder recollir diners per a fer una aportació econòmica a l’Associació Mare Nostrum i a l’Associació de Defensa d’Animals d’Osona.

Paral·lelament els alumnes d’infantil i de 1r a 4t de primària durant aquesta tarda celebren el dia de la Solidaritat. Realitzen una activitat sobre el conte “De què té el gust la lluna” barrejats en grups on hi ha alunes de tots els nivells.

]]>

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website