Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

EL PROJECTE ART 360 de VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ REP EL 1r PREMI TIC de la FECC

L’hospital de Sant Pau de Barcelona, el Castell de Sant Esteve de Palamós, la Seu de Manresa, l’Edifici del teatre Atlàntida de Vic ,el Campanar de Valls…i així fins a 36 són alguns dels espais arquitectònics que ja es poden visitar en un tour virtual en 360º.

Alumnes i docents de tots els centres de Vedruna Catalunya Educació han participat d’un projecte innovador tot fent confluenciar art, tecnologia i societat. Així, ART 360 , ideat per un equip de docents de l’escola Vedruna Vall de Terrassa i replicat als 36 centres Vedruna de Catalunya, respon a l’objectiu de seguir impulsant la innovació metodològica als centres i donar protagonisme a l’alumnat , que esdevé creador de contingut gràcies a les possibilitats de la tecnologia.

Alumnes de primària i secundària han georeferenciat un edifici d’interès significatiu proper a la seva escola i han treballat l’espai des de diferents vessants : artístic, històric i arquitectònic . El producte final, en format de vídeo ideat, enregistrat en 360º i explicat pels propis alumnes es pot veure a l’app Vedruna Art 360 . A més de l’edifici, els nois i noies també han creat un treball escultòric inspirat en els diferents entorns treballats ; una bona manera d’incloure un
treball creatiu i manipulatiu en el producte final.

El projecte vol ser un pas més en acompanyar els centres cap a un treball d’equip, més globalitzat i desfragmentitzat. La Fundació Vedruna Catalunya Educació cada dos anys llança la convocatòria Vedruna Innova , un concurs adreçat als 1500 docents dels seus centres amb la
finalitat d’idear un projecte col·laboratiu i creatiu que pugui ser replicat a les 36 escoles i que afavoreixi el treball en xarxa, la transdisciplinarietat i la inclusió de la tecnologia com a eina transversal. Per a la fundació, només pensant en la tecnologia de manera inclusiva i integradora es pot donar resposta a les necessitats vertaderes de la societat canviant.
ART 360 ha estat el projecte seleccionat que en aquest curs 17/18 s’està duent a terme a tots els centres de la Fundació i que ja ha estat reconegut en diferents àmbits del món educatiu i mediàtic . Per a Vedruna Catalunya , aquest 1r premi per part de la FEECC no és només un reconeixement a la bona feina feta des dels centres sinó també una empenta que esperona a seguir projectant idees que possibilitin avançar en models pedagògics adaptats als temps actuals.

Vedruna Art 360 : descarregueu-vos l’app, poseu-vos les ulleres de realitat virtual i feu un tomb per indrets poc referenciats del nostre país. Tot un espectacle!

Podeu veure el vídeo resum clicant a Vídeo resum.
Podeu veure el Sites del projecte clicant a Sites del Projecte
Podeu descarregar-vos l’app del google a Play App

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website