Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

Els alumnes de 5è i 6è preparen activitats per fer el dia 16 de desembre

Els alumnes de 5è i 6è de l’escola, estan prepararan activitats pel dia 16 de desembre per gaudir Nadal com cal.

Al llarg del matí, vendran treballs manuals fetes a l’escola, com tions, bosses d’olor i moltes coses més, tot al Mercat Municipal de Tona. Els podreu trobar des de dos quarts de 10 fins a dos quarts d’una. Serà per una bona causa, els diners recollits, aniran destinats al Rebost Solidari de Tona. Tota col·laboració serà benvinguda, us hi esperem!

A la tarda les activitats continuen. L’alumnat de 5è ha preparat un taller de treballs manuals per a les seves famílies, mares, pares, avis i àvies, germans i germanes. Tots i totes seran benvingudes. Serà a partir de dos quarts de quatre.

A més a més, els i les de 6è, el mateix divendres al matí, gravaran unes nadales amb l’ukelele. No s’hi podrà assistir, però us enviaran la gravació. A la tarda, representaran els Pastorets de Folch i Torres, una adaptació d’Adelaida Frías. Una actuació que porten preparant amb molta il·lusió i entusiasme, dirigida per la Carlota, l’Eva, en Santi i en Xevi a les llums i el so. L’obra començarà a dos quarts de quatre, i es farà a la sala d’actes de l’Escola Vedruna de Tona.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website