Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

INSCRIU-TE AL CASAL D’ESTIU

Després del bon nombre d’inscripcions que hem rebut, us informem que el Casal d’Estiu 2020 es realitzarà del 22 de juny al 10 de setembre a l’escola. El Casal té el recolzament de l’escola i de la nostra AMPA, està organitzat per Aprentik, i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia AIM. Combinarà el lleure amb el reforç acadèmic.

El casal, si les coses no canvien, es podrà realitzar sempre seguint les mesures i protocols establerts des de la Generalitat. Si hi esteu interessades, podeu realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç: https://inscripcio.aprentik.cat/casals/

Per fer-ho, primer us haureu de registrar (pare/mare o tutor/a). Un cop registrats, podreu afegir els vostres fills i les vostres filles adjuntant, com a requisit indispensable, una foto/pdf del llibre de vacunació de cadascun d’ells/es; i podreu procedir a escollir les setmanes i les franges horàries que us interessin.

Si voleu inscriure per dies puntuals enlloc de setmanes senceres, poseu-vos en contacte amb Aprentik, empresa organitzadora, a través del correu info@aprentik.cat . També podeu utilitzar el telèfon 93 171 00 12, per a qualsevol dubte.

Us hi esperem a totes i a tots!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website