Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

JUNTS CREEM I MANTENIM LES TRADICIONS CATALANES

El vincle entre les generacions és fonamental per tal d’estimar i conservar les tradicions que ja tenim arrelades. La saviesa i l’experiència de la gent gran, amb les ganes d’aprendre i crear dels més joves, és una bona combinació per mantenir viva la tradició cultural que es va transformant dia rere dia.

Aquesta vegada ens hem trobat per crear junts un petit gran personatge. S’està creant el Petit Príncep de Can Codina i de l’Escola Vedruna. Un capgròs creat amb moltes mans, i amb molta estima per tal de conservar les tradicions culturals. En aquest dies, hi ha hagut molts moments de complicitat i tal com diu una frase del llibre del Petit Príncep :  “no importa la quantitat, sinó la qualitat de temps que passem amb un amic”; alguns necessiten dies, i altres simplement 5 minuts. Aquestes frases resumeixen alguns dels moments de connexió i harmonia que hi ha hagut en el taller.  El capgròs continuarà el següent trimestre amb un altre grup d’infants que continuaran creant i donant forma aquest personatge tant especial per nosaltres.

Gràcies a tots per fer possible aquesta creació, i en especial al Santi Aulet, Ramon Aumatell i Josep Montmany que sense la seva ajuda no hagués sigut possible.

]]>

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website