Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

LA MÀGIA DEL NADAL 

Aquest curs, tot i la situació actual que estem vivint, no hi haurà res que ens impedeixi seguir la màgia del Nadal. Malgrat que no podem fer-ho de la mateixa manera, els i les docents de l’escola han treballat per poder-ho fer possible, i per reviure, un any més, les cares de felicitat i d’il·lusió dels infants en aquestes dates tan esperades. 

 A Educació Infantil van viure el 16 de desembre un dia ple de màgia i emocions. Al matí ens va venir a visitar un any més el patge reial. Tots els alumnes van poder entregar-li unes cartes plenes de desitjos. I amb les emocions a flor de pell, a la tarda van fer cagar el tió. Estaven tots i totes ben il·lusionats i il·lusionades! Malauradament, però, la situació no ens permet fer els pastorets a La Canal com fèiem cada curs. Tot i això, mestres i alumnes tenen una sorpresa preparada per vosaltres que de ben segur us agradarà molt! 

 A Primària, el Bloc 1 també van poder donar la seva carta al patge reial. Al llarg de la setmana passada van estar preparant una sorpresa per les famílies per substituir els pastorets. També han dedicat algunes hores a fer activitats i manualitats relacionades amb el Nadal. En aquesta direcció, el Bloc 2 tampoc perdrà ocasió de sumar-se a una festa tan assenyalada i dilluns vinent faran diferents activitats relacionades amb aquestes festes que venen tot degustant la xocolata desfeta que molt amablement els prepararà l’AFA. 

 Els alumnes de Secundària celebraran la festa de Nadal aquest dilluns 21 de desembre a l’escola. Començaran el dia amb l’activitat “Digues un desig”, i després d’esmorzar, gaudiran del mític concurs de talents, on podran veure en format vídeo la participació tant individual com col·lectiva de tots els cursos d’ESO i en finalitzar, cada classe podrà votar els millors talents. Per acabar el dia, s’acomiadaran fent l’amic invisible i malgrat que enguany no hi haurà ni petons ni abraçades, sabem que serà un Nadal diferent i que aquest nou Nadal és el de celebrar les petites coses i els petits gestos. 

A més a més, avui, tots i totes els alumnes de l’escola sortiran amb grups estables pels patis de l’escola, de manera esglaonada, i gaudiran de l’exposició de cartells que es van pintar durant la Jornada dedicada a la Marató de TV3. També tindran la sort de gaudir d’un bon esmorzar amb xocolata desfeta per gentilesa de l’AMPA, moltes gràcies! 

 Des de l’equip de mestres de l’escola us volem desitjar un molt bon Nadal i unes bones festes, que tot i ser diferents, de ben segur que estaran plenes de moments bonics i feliços! És el moment d’emocionar-se, cuidar-se, estimar-se i il·lusionar-se amb les petites coses. 

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website