Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

LA SETMANA DEL TABÚ

Del 5 al 12 de febrer tota la comunitat educativa ha estat immersa en la setmana del tabú, el projecte d’Art i Escola organitzat per l’AACVic.

A Educació Infantil han treballat l’expressió dels sentiments amb els espais de la ràbia, la por, la calma, l’alegria, l’amor i la tristesa del conte El monstre de colors.
Al primer cicle de primària han conversat a l’entorn del gènere a partir dels oficis i dels catàlegs de joguines.
Al segon bloc de primària s’han centrat en les pors i la mort amb l’estudi de Goya, el conte “El buscador” de Jorge Bucay i el vídeo “Pensant en els altres”. 
Finalment a l’ESO s’han treballat els propis tabús amb una dinàmica tutorial a tots els cursos i diverses activitats a cada curs.
Les famílies, el PAS i els monitors d’extraescolars han pogut participar de les dues activitats conjuntes que s’han dut a terme: 
La performance al pati creant la paraula TABÚ a vista d’ocell.
La creació d’un mur gegant amb els nostres tabús com a reflexió final amb els alumnes barrejats des de P3 fins a 4t d’ESO a les 26 aules que tenim a l’escola.
A més a més s’ha recollit l’opinió de tothom amb l’aplicació menti.com, que ha generat uns núvols de paraules molt interessants.
Aquest gran mur de tabús que tenim ara exposat a la porteria de l’escola serà trencat de forma simbòlica.
Esperem que haguem aconseguit trencar alguns d’aquests tabús a la realitat, si més no que hagin quedat esquerdats.  
Una experiència que ens ha servit a tots per reflexionar a l’entorn del tabú partint de la creació artística contemporània.
]]>

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website