Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

MANIFEST 8M

Llegit a les 11h al pati de l’escola

Avui dia 8 de març de 2019, milions de dones hem estat convocades a una vaga feminista. L’any passat, també a casa nostra, a totes les ciutats, pobles i barris vam ocupar els carrers per fer visibles les nostres demandes, les nostres reivindicacions, els nostres treballs i els nostres cossos.

Vam aconseguir amb la força col·lectiva, que les nostres propostes i la nostra centralitat en el món vagi obrint espais i aconseguint canvis.

Però no n’hi ha prou!

Demanem igualtat, perquè les nostres vides segueixen marcades per les desigualtats d’aquesta societat patriarcal. Diem prou a totes les violències masclistes, a les exclusions socials i laborals, i a mil motius més.

Avui volem donar veu a les moltes dones que l’han perduda i que han hagut de patir injustament la desigualtat que encara és ben present.

Som nenes, noies, dones i volem sentir-nos lliures i segures, volem arribar a casa sense preocupar-nos del què ens hauria pogut passar.

Les alumnes i els alumnes de segon cicle d’eso, diem que:

Avui, la vaga feminista no s’acaba: Seguirem fins aconseguir el món que volem!

Un món de respecte a la diferència, als drets universals i un món paritari. Un món on la societat ja no sigui patriarcal i ser noia o noi no predetermini el nostre futur. Un món que hem de construir entre tots i el camí encara és llarg! Som-hi!

Ens volem lliures, ens volem vives, combatives i rebels!

Volem agrair a l’escola per concedir-nos l’oportunitat de fer vaga i poder reunir-nos aquí per aportar el nostre granet de sorra en aquesta causa.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website