Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

MANIFEST VEDRUNA CATALUNYA

Benvolguts,

 

Ens adrecem a vosaltres, en nom de la Fundació Vedruna Catalunya Educació  i l’AMPA Vedruna Tona, per manifestar-vos que, des de les escoles Vedruna vivim de manera plena i intensa els fets que s’estan produint aquests dies a l’entorn del debat del Parlament de Catalunya i de la convocatòria del Referèndum del proper dia 1 d’octubre de 2017.

 

Com a Institució, en el seu dia ens vàrem manifestar i ens vàrem afegir a la declaració de signatures pel Dret a decidir a Catalunya. Ens mantenim, ara, més ferms que mai, a favor d’aquest dret. Entenem que el dret a manifestar què sent i què vol el poble de Catalunya és un fet fonamental i una necessitat en un país que volem democràtic.

 

La Fundació Vedruna Catalunya Educació, en el seu Projecte Educatiu, mostra la seva convicció per educar en una escola catalana compromesa amb el país.

 

Aquests dies, durant els quals estem vivint atacs en el sistema democràtic i, alhora, es posa en dubte la participació dels ciutadans a través del vot, manifestem de nou la nostra posició, entenent que sempre ha de prevaldre l’actitud del diàleg, de manera ferma, sense renunciar a allò que vol la ciutadania i que està reflectida a través de les institucions del País, bàsicament, a través del Parlament de Catalunya.

 

Des de les Escoles, ens comprometem a ser exemples de diàleg, a promoure i respectar les opinions del alumnes, dels mestres i de les famílies i afavorir, sempre, actituds de Pau i de Convivència.

 

Vic, 20 de setembre de 2017

]]>

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website