Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

NO PERDEM LES TRADICIONS!

Aquest curs, és un any especial i no volíem que la diada de Sant Jordi deixés de ser un dia molt important per la nostra escola. Volem continuar vivint la llegenda amb els dracs, les princeses… i sobretot amb els Jocs Florals.

Ens hem organitzat de la següent manera:

Cada infant, segons el curs en què es troba, ha fet el seu dibuix, conte, còmic o vídeo relat per tal de poder participar en els Jocs Florals.

Seguidament s’ha fet una preselecció amb la col·laboració dels alumnes de la classe del mateix curs i del professorat.

Com és tradició el jurat ha estat format pels delegats dels diferents cursos, per exalumnes, per professors i exprofessors, i per les famílies de l’escola. A causa de la situació en què ens trobem, no ens hem pogut reunir tot el jurat el mateix dia. Per tant, els diferents membres s’han repartit i s’han trobat en diferents dies per tal de fer l’elecció dels diferents guanyadors.

Ara ja només falta el dia més esperat! Avui, 23 d’abril a les aules d’Infantil i de Primària cada tutor/a farà l’entrega de premis als guanyadors i guanyadores. A Secundària es farà una entrega en directe on el jurat es trobarà reunit a la sala d’Actes i els alumnes guanyadors hi aniran a recollir el premi. No us perdeu el Book Creator que han elaborat l’equip de la comissió TAC on hi haurà recollit tots els premiats!

Finalment, també, un moment molt esperat: la visualització de la llegenda que serà en format digital, cada grup des de la seva aula. Aquesta ha estat elaborada i gravada per l’Ester Puig amb la col·laboració de les famílies, dels alumnes, del personal de PAS i del professorat.

Ja veieu que ens hem ben organitzat per un Sant Jordi diferent però sense perdre les tradicions!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website