Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

PETITS PER UN DIA

Un dimecres al vespre quan tots els nens i nenes d’educació infantil se n’anaven a dormir els pares i mares sortien de casa per venir a l’escola.

Els esperava una gran aventura: VIURE en primera persona com aprenen els seus fills i filles, com es fan grans fent i desfent, experimentat, jugant, comprovant, omplint, buidant, comptant, mesurant, programant, modelant, descobrint….

I la llista s’allargaria molt… us deixem amb unes quantes paraules que ens van regalar els assistents a l’aventura.

 

“He tornat a la infància. A un món ple de colors, jocs i coses per aprendre. “

Vicky Forga

 

“Una experiència que ens ha encantat poder disfrutar en primera persona. Hem jugat experimentat i ens hem divertit veient tots els espais que preparen els mestres pels nostres fills. Quan ens fem grans ens costa molt treure aquell infant que portem dins i gràcies  aquesta experiència hem disfrutat des de la visió d’un infant.”

Helena Ges i Ferran Garriga

 

“L’experiència de l’altre dia va ser fantàstica en tots els aspectes. Primer perquè vaig veure de primera mà com aprenen moltes coses les meves filles jugant i fent volar la seva imaginació. Segon, perquè com a mare vaig entendre molt millor què és tot això de l’espai matemàtic… Nosaltres no vam tenir la sort de poder aprendre les coses així. I per últim agrair a les mestres tot l’esforç que fan per fer tot això possible, perquè muntar tot això cada dia és una bona moguda. La veritat és que em va agradar moltíssim i ho recomano a tothom.”

Anna Rovira

 

“Les mestres van aconseguir despertar el nen que portem dins.”

Estel Boix i Meritxell Basagaña

 

“Ahir varem anar a la nostra escola a conèixer els espais d’aprenentatge i els espais matemàtics de les nostres filles d’infantil, vàrem tenir enveja d’elles pel què fan, ens va sorprendre la capacitat que tenen i vàrem passar una estona disfrutant aprenent i jugant com elles. Gràcies per convidar-nos!” Gemma Marengo i Ramon Roquer 

]]>

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website