Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

SIS TRAMS DE SIS COLORS. MARATÓ 6X7 Vedruna Catalunya

Per iniciativa de l’Equip de treball format pels coordinadors d’Esports i professorat d’Educació Física de la xarxa d’escoles Vedruna Catalunya Educació, s’ha organitzat una caminada esportiva i solidària que es farà a Vic i rodalies el aquest divendres 5 d’octubre de 2018.

La idea principal és aplegar a tots els alumnes de 6è i 1r d’ESO de les 36 escoles de Vedruna Catalunya, a la vora de tres mil, i fer una “marató” tot dividint-los en 6 itineraris diferents que parteixin de pobles de la comarca,equidistants tots de Vic; i que caminin uns 7 quilòmetres fins a la Plaça Major on hi arribaran de manera simultània.

A cada itinerari s’hi concentraran prop de cinc cents alumnes de sis escoles Vedruna que seran organitzats i acompanyats per personal docent dels seus centres. Nosaltres compartirem itinerari amb les escoles de Vall Terrassa, Terrassa S.J.V., Arbúcies i Sabadell el Carme.

Un cop a Vic, es concentraran al bell mig de la Plaça Major on, sota la direcció artística de l’empresa DIAC (Seminari de Vic), participaran en una festa en favor de l’esport i la solidaritat.

S’hi pretén fer activitats esportives, sortejos i una coreografia col.lectiva, entre altres activitats pendents de confirmar. Un mur gegant de 50 metres de llargada i 3 d’alt presidirà el centre de la plaça i dinamitzarà l’activitat de la mainada. Es preveu que aquesta festa duri fins a les 3 de la tarda.

La jornada s’emmarca en els actes de celebració de la nova Fundació, amb un rerefons solidari que acompanyarà els alumnes durant la caminada i la festa de la plaça, i que es concretarà en una recollida de diners per fer una aportació a benefici de la Taula de refugiats de la capital osonenca.

Així doncs, la pluralitat escenificada en samarretes de sis colors diferents i en trenta-sis punts de partida que representen la diversitat de l’Escola Vedruna en el nostre territori presidirà de nou una versió diferent del projecte educatiu que sempre ens acaba dient “si anem junts és millor”.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website